Nauti merellisestä menusta
Tervetuloa Meripaviljonkiin nauttimaan vuodenaikojen mukaan vaihtuvista kotimaisista herkuista sekä upeista pohjoismaisista mauista.
Tervetuloa Meripaviljonkiin nauttimaan vuodenaikojen mukaan vaihtuvista kotimaisista herkuista sekä upeista pohjoismaisista mauista.
Rapumenu
Tervetuloa Meripaviljonkiin nauttimaan rapukauden upeasta menusta! Ravut tarjoillaan alkuun perinteisesti paahtoleivän ja voin kera, pääruoaksi pintasavustettua lohta ja menun kruunaa samettinen Creme caramel. Tule siis nauttimaan rapukauden herkullisista mauista Meripaviljongin upean merimaiseman ympäröimänä.
Huom! Rapuvaraukset vain ennakkotilauksesta myyntipalvelumme kautta (3 arkipäivää ennen varausta): myynti.meripaviljonki@restel.fi
A la carte-menu
Merenherkut sekä tuoreet ja laadukkaat sesonkien mukaan vaihtuvat raaka-aineet ovat à la carte -listamme keskiössä. Olemme erikoistuneet kaloihin ja äyriäisiin, unohtamatta kuitenkaan liha- ja kasvisvaihtoehtoja.
Meillä nautit ensiluokkaisesta tarjoilusta, maukkaasta ruoasta ja ruokiin sopivista viineistä meren syleilyssä. Istahda pöytään ja anna meidän hemmotella sinua!
Lounas
Lounas tarjoillaan 11.8. alkaen klo 11-15
Meripaviljongin lounaalla tarjoilemme herkullista Kalastajanpöytää buffetista, sekä pöytiin tarjoiltua lounasta. Kalastajanpöydän voit myös nauttia alkuruokana ja valita pää- ja jälkiruoan lautastarjoillusta lounasmenusta.
Lautastarjoiltu lounas 45 € / kahdella ruokalajilla 35 €
Tarjolla viikoittain vaihtuva lautastarjoiltu lounas, hintaan 45 €. Sisältää lautastarjoillun alkuruoan, liha/kala/kasvis pääruoan sekä jälkiruoan.
Herkullinen kalastajanpöytä 34,90 € / Alkuruokana lounaan yhteydessä 20 €
Tarjoamme myös herkullisen buffet-tyylisen kalastajanpöydän, joka sisältää runsaan valikoiman sillipöydän klassikoita: skagenröraa, lämminsavulohta, tilliperunoita ja raikkaita salaatteja. Mukana myös savuporo-perunasalaattia, leipäjuustoa hedelmillä sekä perinteistä saaristolaisleipää ja piparjuurivoita – täydellinen kattaus suomalaiseen makuun.
Kahvi lisämaksusta lounaisiin.
Tervetuloa nauttimaan lounaasta upealla maisemalla!
Helsingin juhlaviikot 14.8.-27.9.
Nauti Helsingin juhlaviikkojen ajan myös Meripaviljongin teema-menusta. Skagenröraa ja muikunmätiä, täydellisesti kypsennettyä siikaa appelsiini-voikastikkeella ja lopuksi lämmin hunajapersikka suklaamurulla – elämyksiä jokaiselle aistille meren äärellä!